Nieuwe Europese tournee Michael Kiwanuka langs Afas Live en Vorst Nationaal

Michael Kiwanuka
Nieuwe Europese tournee Michael Kiwanuka langs Afas Live en Vorst Nationaal
Door RobZ op 03 oktober 2024 - 15:16 1 Een paar weken geleden konden we melden dat Michael Kiwanuka ter ere van zijn nieuwe album 'Changes' op 6 november een intiem concert zou geven in Paard Den Haag. Deze show was natuurlijk snel uitverkocht. Vandaag kondigt de Britse singer/songwriter zijn Europese tournee aan van twaalf concerten in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Nederland en België worden gelukkig niet overgeslagen. Michael Kiwanuka geeft op woensdag 26 februari een concert in Afas Live te Amsterdam en een paar dagen later geeft hij op zaterdag 1 maart 2025 ook een show in Vorst Nationaal in Brussel.

Michael Kiwanuka trok meer dan tien jaar geleden voor het eerst de aandacht van de muziekwereld met zijn geprezen debuutalbum 'Home Again'. De soulzanger met Oegandese roots had onmiskenbaar veel talent in huis. Dankzij zijn zeemzoete stem en emotioneel meeslepende soulmuziek veroverde hij snel vele harten. Nu heeft Kiwanuka een heel nieuw hoofdstuk voor ons klaarliggen. Op 15 november komt eindelijk zijn vierde album 'Small Changes' uit. Met singles "Floating Parade", "Lowdown (part i)" en "Lowdown (part ii)", die recent al uitkwamen, is het uitkijken naar hoe het volledige album zal klinken.

De kaartverkoop voor de concerten in Afas Live en Vorst Nationaal start vrijdag 11 oktober om 11:00 uur. Tickets voor het concert in Vorst Nationaal kosten: €68.20 - €57.01 - €52.53 - €48.05 en in de Afas Live zijn de ticketprijzen als volgt opgebouwd:

General Admission - Staanplaatsen €54,88
Rang 2 - Zitplaatsen €66,08
Rang 3 - Zitplaatsen € 60,48
Rolstoel- en begeleidersplaatsen: €54,88

Tickets voor het concert in Afas Live koop je hier. Ga je liever op 1 maart naar Vorst Nationaal dan kan je hier tickets bestellen.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de concerten in Amsterdam en/of Brussel.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Michael Kiwanuka in AFAS Live
Tickets Michael Kiwanuka
KIES TICKET
wo 26 feb
€ 54,88
Start voorverkoop: 11 oktober 11:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
za 01 mrt
€ 48,05 - 68,20
Start voorverkoop: 11 oktober 11:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
Effenaar_logo news

GHOSTFACE KILLAH MET INSPECTAH DECK VOOR DRIE...Ghostface Killah is een onmiskenbaar rapicoon, niet alleen omdat hij een...

Warhaus

WARHAUS MET KARAOKE MOON TOUR NAAR O.A. KONINKLIJK... Op 22 november 2024 verschijnt het nieuwe album 'Karaoke Moon' van Warhaus ,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.