Tournee Childish Gambino geannuleerd wegens medische redenen

Childish Gambino
Tournee Childish Gambino geannuleerd wegens medische redenen
Door PhaedraW op 07 oktober 2024 - 12:02 1 Donald Glover heeft de resterende optredens van de afscheidstournee van zijn muzikale alter ego Childish Gambino geannuleerd. Eerder werden meerdere shows uitgesteld, maar in een bericht op X (Twitter) heeft de zanger laten weten de gehele tour te annuleren. Op 23 november stond hij geboekt in de ING Arena, Brussel en op 24 november in de Ziggo Dome, Amsterdam.

In het bericht laat hij weten dat hij na zijn optreden in de Amerikaanse stad New Orleans naar het ziekenhuis is gegaan voor onderzoek, waarna bleek dat hij de rest van de Amerikaanse tournee niet kon afmaken. Hierna heeft hij een operatie ondergaan en zal tijd nodig hebben om te herstellen, waarna de moeilijke beslissing kwam om de gehele tour te annuleren. Hij belooft dat mensen het geld van hun ticket terugkrijgen. "Ik wil niets liever dan voor mijn fans optreden. Tot die tijd, bedankt voor jullie liefde, privacy en steun", sluit hij zijn bericht af.

Childish Gambino brak door met zijn debuutalbum ''Camp'' in 2011, later volgde "Kauai” in 2014 en "Awaken, My Love!” in 2016 met de monsterhit ''Redbone'' (meer dan 1.5 miljard streams op Spotify). In 2018 bracht hij de single "This Is America” uit waar Gambino wereldwijd headlines mee haalde. Hij releasete in 2020 zijn meest recente album ''3.15.20'', dat nu opnieuw is uitgebracht met nieuwe versies van de nummers.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ilse DeLange

ILSE DELANGE MET EXCLUSIEVE SHOW 'NASHVILLE NIGHTS'... Ilse DeLange zal op donderdag 27 maart 2025 een uniek concert geven in...

Ziggo Dome

SIMPLY RED VIERT 40E VERJAARDAG MET TOUR LANGS O.A.... Simply Red luistert hun 40-jarig jubileum op met een flinke tournee door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.