Sugababes met nieuwe tournee langs AFAS Live en Lotto Arena

Sugababes 2024
Sugababes met nieuwe tournee langs AFAS Live en Lotto Arena
Door Cartman91 op 22 oktober 2024 - 11:34 1 Goed nieuws voor fans van de Britse meidengroep Sugababes: het trio gaat komend voorjaar op tour door Europa waarmee ze ook Nederland en België aandoen. Op 22 april staan de dames eerst in de Lotto Arena, een dag later is AFAS Live in Amsterdam aan de beurt. Afgelopen zomer gaf Sugababes zeer succesvolle optredens op Lowlands en Pukkelpop.

De Sugababes werd eind jaren 90 opgericht door Keisha Buchanan, Mutya Buena en Siobhán Donaghy, in 2001 verliet laatstgenoemde de groep en werd vervangen door Heidi Range. Hiermee kwamen de grote successen met hits als Freak Like Me, Round Round en Push The Button. Na verloop van tijd verlieten ook de overige originele leden de groep en werden door andere zangeressen vervangen met wisselende successen. Sinds 2011 is de groep echter weer in originele bezetting. Inmiddels behoort de Sugababes tot de succesvolste Britse meidengroepen van de 21e eeuw, met zes nummer 1-hits, miljoenen verkochte albums wereldwijd, meerdere multi-platina platen en talloze award nominaties en -overwinningen.

Tickets voor beide concerten gaan 25 oktober om 11 uur van start. Een kaartje voor het concert in Amsterdam kost je 66,08 euro, waar de ticketprijs voor de Belgische show (bij ons) nog onbekend is (kaartjes koop je hier).

Uiteraard kun je ook reminders instellen:

22-04-2025 - Lotto Arena, Antwerpen (reminder)
23-04-2025 - AFAS Live, Amsterdam (reminder)




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Sugababes in Lotto Arena
Tickets Sugababes
KIES TICKET
di 22 apr
Start voorverkoop: 25 oktober 11:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
wo 23 apr
€ 66,08
Start voorverkoop: 25 oktober 11:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
the_rasmus_news

NIEUW MATERIAAL EN TOUR VOOR THE RASMUS (O.A. LANGS... De Finse rockers van The Rasmus brak in 2004 door met hun grote hit In The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.