Tyler, The Creator met zijn CHROMAKOPIA: The World Tour langs Antwerpen en Amsterdam

Tyler, The Creator
Tyler, The Creator met zijn CHROMAKOPIA: The World Tour langs Antwerpen en Amsterdam
Door RobZ op 23 oktober 2024 - 17:57 1 De populaire Amerikaanse rapper, producer en kledingontwerper Tyler, The Creator kondigt zijn langverwachte nieuwe album 'CHROMAKOPIA’ aan. Zijn achtste studioalbum verschijnt op maandag 28 oktober en is één van de meest veelbelovende releases van het jaar. Als onderdeel van deze release gaat de veelzijdige rapper op wereldtournee en staat hij op vrijdag 25 april 2025 in Sportpaleis Antwerpen en op woensdag 14 mei 2025 in Ziggo Dome, Amsterdam. Lil Yachty en hiphop duo Paris Texas zijn aangekondigd als special guests op de nieuwe tournee van Tyler, The Creator.

Recentelijk deelde Tyler al enkele tracks en visuals van zijn aankomende album. 'St. Chroma’ en 'Noid’ bieden fans een voorproefje van wat ze mogen verwachten. In 'Noid’ combineert Tyler psychrock-gitaren met zijn kenmerkende snedige rap en een sample van 'Nizakupanga Ngzo’, een nummer van de legendarische Zambiaanse rockband Ngozi Family uit de jaren 70. Tyler, The Creator staat bekend om zijn speelse, kleurrijke productiestijl en scherpe, introspectieve rap. Voor platen als 'Cherry Bomb’, 'Flower Boy’ en 'Igor’ vond hij zijn geluid en zijn alter ego’s telkens opnieuw uit.

Tickets voor de concerten in Sportpaleis en Ziggo Dome gaan volgende week in de verkoop. De voorverkoop van de show van Tyler, the Creator in Sportpaleis, Antwerpen start donderdag 31 oktober om 10:00 uur. De kaartverkoop van het concert in de Ziggo Dome start precies een dag later. Op vrijdag 1 november 2025 om 10:00 uur dus. We heben de ticketprijzen van deze twee concerten nog niet kunnen vinden.

Tickets kopen kan via de volgende links:
25-04-2025 - Tyler, The Creator - Sportpaleis, Antwerpen
14-05-2025 - Tyler, The Creator - Ziggo Dome, Amsterdam

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop van start gaat (of even daarvoor)? Stel dan hier ticketreminders in voor de concerten in Antwerpen en/of Amsterdam.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Tyler, The Creator in Sportpaleis
Tickets Tyler, The Creator
KIES TICKET
Polo & Pan

POLO & PAN IN FEBRUARI LANGS LA MADELEINE EN... Het Parijse electro-popduo Polo & Pan komt binnenkort met nieuwe muziek...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.