J-pop ster Ado voor shows naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Ado news_groot
J-pop ster Ado voor shows naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door Cartman91 op 25 oktober 2024 - 10:42 1 J-pop ster Ado is in Europa bij het grote publiek wellicht nog niet heel bekend. In Azië is dat een ander verhaal, daar is ze razendpopulair! Met de grote Hibana-wereldtour zal ze voor het eerst ook in Nederland en België te zien zijn.

De 22-jarige singer-songwriter uit Tokio begon als veertienjarige met het zingen van covers in de kledingkast van haar slaapkamer, waarbij ze haar gezicht bedekt hield. Die liedjes zette ze op videowebsite Niconico, waar het gebruikelijk was dat zangers hun gezicht bedekten. Dit principe houdt ze nog altijd aan. Zowel in videoclips, foto’s of zelfs bij optredens. Ze wil dat haar muziek voor zich spreekt. Niemand weet hoe ze er uit ziet. Haar wens wordt gerespecteerd door haar fans en dat heeft gevolgen voor haar liveshows. De wijze waarop Ado optreedt, is nog nooit eerder in Nederland vertoond. Ado, bijgestaan door haar liveband, treedt op in een kooi, verlicht door grote ledschermen achter haar waardoor haar silhouet te zien is. In dit artikel van The Guardian zie je hoe dat eruit ziet. De Hibana-wereldtournee is een van de grootste tournees ooit van een Japanse artiest en volgt op de volledig uitverkochte Wish-tournee van vorig jaar. Hibana betekent ‘vonk’.

Op 10 juni zal Ado eerst in het Antwerpse Sportpaleis te zien zijn, op 21 juni is de Ziggo Dome te Amsterdam aan de beurt. Een kaartje voor de show in de Ziggo Dome gaat vanaf 71,50 euro over de toonbank. Het prijskaartje voor de Belgische show is bij ons op dit moment (nog) niet bekend.

De voorverkoop van beide shows begint op vrijdag 22 november om 9 uur. Tickets kun je via de bovenstaande links kopen. We snappen dat 22 november nog ver weg is en dat de concerten daarom makkelijk te vergeten zijn, om die reden kun je in een handomdraai ticketreminders instellen. Dat doe je via onderstaande links:

10-06-2025 - Sportpaleis, Antwerpen (reminder)
21-06-2025 - Ziggo Dome, Amsterdam (reminder)




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Ado in Sportpaleis
Tickets Ado
KIES TICKET
za 21 jun
€ 71,50
Start voorverkoop: 22 november 09:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
Andrea Bocelli

WEGENS GROTE VRAAG EXTRA CONCERT ANDREA BOCELLI IN...Wegens de grote vraag naar tickets, die vandaag in de verkoop zijn gegaan,...

trentemoller

NIEUWE TRENTEMØLLER SHOWS IN MEI 2025 Trentemøller komt in mei 2025 terug naar Nederland en België! Op 17 mei is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.