Cypress Hill-lid B-Real voor eenmalige show naar Hedon in Zwolle

B-Real
Cypress Hill-lid B-Real voor eenmalige show naar Hedon in Zwolle
Door Cartman91 op 25 oktober 2024 - 11:14 1 B-Real, bekend van Cypress Hill, komt voor een eenmalige show naar Nederland toe.

Cypress Hill scoorde in de jaren 90 grote hits met Insane in the Brain en How I Could Just Kill a Man. De west-coast rap van Cypress Hill kenmerkte zich met Latijns-Amerikaanse invloeden waarmee ze een iconische groep werden in de rapscene. Naast Cypress Hill is B-Real actief als producer en voor het muzikale project Prophets of Rage, samen met bandleden van Rage Against The Machine en Public Enemy. Tijdens zijn carrière werkte hij al samen met grootheden als Snoop Dogg, Eminem, D12, Fat Joe, Xzibit, Danny Brown, Redman, Method Man en vele anderen.

Op 1 december staat B-Real in de grote zaal van poppodium Hedon te Zwolle. Tickets gaan vanaf 43,50 euro over de digitale toonbank. De voorverkoop van het concert van B-real in Hedon gaat morgen (26 oktober) om 10 uur van start. Een ticketreminder stel je hier in.





Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TICKETS VOOR DIT CONCERT
zo 01 dec
Hedon, Zwolle
€ 43,50
Start voorverkoop: zaterdag 26 oktober 10:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
Andrea Bocelli

WEGENS GROTE VRAAG EXTRA CONCERT ANDREA BOCELLI IN... Wegens de grote vraag naar tickets, die vandaag in de verkoop zijn gegaan,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.